workshop series

2023

online

Bevrijdende Liefde 
Ruth | Een spoor van genade

Ruth | een spoor van genade

 
Hou jij ook zo van lezen? En van creatief bezig zijn? Dan heb ik een geweldige combi voor je! Mijn nieuwe Workshop Serie naar aanleiding van het boek ‘Ongeschokt’ van Francine Rivers over het leven van Ruth. 
 
Het wordt een soort van '🎨creatieve - 📖boekbespreking - mixed - media- iets'. 
We komen zes keer bij elkaar. We gaan drie landschappen maken op drie canvassen. Je kunt kiezen voor drie dezelfde formaten of drie verschillende formaten (rond, rechthoek, vierkant). Voor iedere canvas gebruiken we een andere techniek: collage, mixed media en acrylverf + structuurpasta. 
 
Elke keer lees je van tevoren thuis een hoofdstuk uit het boek en krijg je een korte creatieve schrijfopdracht van mij. Tijdens de workshop nemen we de tijd om het gelezen hoofdstuk en creatieve schrijfopdracht met elkaar te bespreken. Deze momenten zijn altijd erg waardevol. 
 


online

Zes donderdagavonden 19:45-21:45

Locatie: Zoom

Data: 2 februari, 16 februari, 2 maart, 16 maart, 30 maart, 13 april, reservedatum: 20 april

Kosten: €105 (betalen in drie termijnen in overleg mogelijk)

Materiaal: Je ontvangt een supply list van mij met de materialen die je nodig hebt.

 

Bevrijdende Liefde

 
Hou jij ook zo van lezen? En van creatief bezig zijn? Dan heb ik een geweldige combi voor je! Mijn Workshop Serie naar aanleiding van het boek ‘Bevrijdende liefde’ van Francine Rivers. 
 
Het wordt een soort van '🎨creatieve - 📖boekbespreking - mixed - media- iets'. 
We komen zes keer bij elkaar. Elke keer lees je van tevoren thuis een aantal hoofdstukken uit het boek en krijg je een korte creatieve schrijfopdracht van mij. Tijdens de workshop nemen we de tijd om de gelezen hoofdstukken en creatieve schrijfopdracht met elkaar te bespreken. Deze momenten zijn altijd erg waardevol. 
Op een canvas van 50x50 cm gaan we een prachtig kunstwerk maken bestaande uit diverse lagen en textuur. We gebruiken diverse materialen. Iedere keer voegen we een laag toe aan ons werk en zo ontstaat er prachtig persoonlijk kunstwerk. We gaan ook meer leren over ons persoonlijke kleurenpalet, Mark making en het gebruik van textuur in je werk. Het idee is om een hart te maken op je canvas, maar mocht je gaandeweg anders beslissen dan ben je daar vrij in. De basis begint bij iedereen gelijk. Natuurlijk begeleid ik je bij iedere stap van het proces. 
 
Verdieping, gesprek, plezier, gezelligheid, samen, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, enzovoort! 


online

 

Zes dinsdagavonden 19:45-21:45 

Locatie: Zoom 

Data: 7 februari, 21 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april, 18 april, reservedatum: 25 april

Kosten: €105 (betalen in drie termijnen in overleg mogelijk) 

Materiaal: Je ontvangt een supply list van mij met de materialen die je nodig hebt. 

 

aanmelden

Vul het contactformulier in en noem bij 'bericht' aan welke serie je deel wilt nemen. 
Ik neem z.s.m. contact met je op.