st'art 2act 

BEGELEIDINGSTRAJECT
START JANUARI 2022

samenwerking tussen leefstijlcoach en voedingsdeskundige Sita Veenstra en mij.Wat hebben we er een zin! De plannen en uitwerking van ons traject zijn klaar en de eerste aanmeldingen komen binnen. Zo leuk! Wat een geweldig leuke combinatie is dit, leefstijl advies en creativiteit.

Wat kun je verwachten? Individuele voeding- en leefstijl begeleiding, wandelconsulten, creatieve avonden met een groepje en een kookworkshop. Klinkt heerlijk toch?

Zit je vast in je gedachten en overtuigingen over je gewicht, over je zelfbeeld en over eten? Probeer je grip te houden door jezelf allemaal regels op te leggen waar je aan moet voldoen, maar die geen blijvend resultaat opleveren? Dan is dit traject iets voor jou!

Sita gaat individueel met je aan de slag aan de hand van ACT. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Het idee achter ACT is dat het je helpt afstand te nemen van je gedachten en overtuigingen, het helpt je flexibel om te kunnen gaan met moeilijke situaties en om betekenisvolle keuzes te kunnen maken. 

Gedurende het traject kom je drie keer bij mij in de Studio, samen met de andere deelneemsters, om te werken aan een persoonlijke canvas. Een prachtige beeldende herinnering aan de stappen die je in het traject hebt doorlopen. Creatief bezig zijn is een heerlijke manier om even los te komen van je hoofd en datgene wat in je hart leeft met je handen te vertalen naar een canvas. Denk je nu gelijk ‘ik ben helemaal niet creatief!’ dat geeft niet. Ik heb wel vaker vrouwen aan tafel die dat roepen en vaak maken zij de mooiste dingen. De techniek die we gebruiken is ‘mixed media art’. Een techniek waarbij we gebruik maken van heel veel verschillende materialen en waarbij niks mis kan gaan, want het is allemaal weer op te lossen. Natuurlijk begeleid ik je bij elke stap van het proces. Er is nog nooit iemand teleurgesteld uit mijn Studio gekomen, alleen maar enthousiaste vrouwen. Juist het ‘lekker los laten’ in deze kunstvorm kan je in het dagelijks leven ook zoveel geven. Heerlijk!

Gun jezelf dit mooie traject, doorbreek de patronen. Wees lief voor jezelf!

Voor meer details over de inhoud en kosten van het hele programma vertellen we je telefonisch graag meer. Neem vrijblijvend contact op via ‪06 - 1290 8435‬ of [email protected]