Nieuwe Workshop Series 2018!

 "Lofgewaad - beauty for ashes"

 

Het zal gaan over pijn, verlies, teleurstelling, rouw enz., maar ook over schoonheid, genade, verlangen, hoop, genezing enz. Beauty for ashes, een Lofgewaad in plaats van een rouwgewaad. Over wie God voor ons is in de stormen van ons leven. 

 

Je ontvangt van mij vooraf een handboek met vragen over het thema die je thuis alvast invult. Op de avond zelf nemen we een moment om de antwoorden met elkaar te bespreken. Het is altijd erg mooi om van elkaar te horen hoe je naar een thema kijkt en wat het met jou doet.  

 

We gaan een grote canvas (60x80 cm) maken en de techniek die we gebruiken is Mixed Media Art. Het Lofgewaad zal centraal staan op de canvas. 

 

Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Ik help je bij iedere stap van het proces.

 

Deze workshop zal ik geven op de donderdagavond. We komen acht keer bij elkaar. Het maximaal aantal deelneemsters is zes. De kosten bedragen €100 inclusief materiaal. 

 

 

Donderdagavond 19:45-21:45 uur

Data: 29/3 12/4 26/4 10/5 7/6 21/6 28/6 12/7

 

 

 

Aangeraakt


Tijdens deze workshop serie duiken we in het verhaal van bloedvloeiende vrouw uit o.a. Lucas 8.  


Door middel van het handboek met vragen, dat je van mij krijgt, duiken we dieper in dit verhaal. De vragen vul je thuis vast in en op de ochtend nemen we een moment om onze antwoorden te bespreken. Het is altijd erg mooi om van elkaar te horen hoe je naar een thema kijkt en wat het met jou doet.  


We gaan zelf een Art Journal maken en deze vullen. Elke keer gebruiken we een andere techniek (bijvoorbeeld mixed media art, handlettering, waterverf etc.)


Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Ik help je bij iedere stap van het proces


Deze workshop zal ik geven op de dinsdagochtend. We komen zes keer bij elkaar. Het maximaal aantal deelneemsters is zes. De kosten bedragen €75 inclusief materiaal. 


Data en tijd dinsdagochtend groep:

9:30-11:30 uur

3 april, 17 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni, 19 juni

“Land van Stilte”

Verwacht: najaar 2018
Mixed Media Art / boekbespreking


Locatie workshops: Zwaagwesteinde of Kollumerzwaag, Friesland