Workshop Serie 'Lofgewaad' (feb 2018)

18 maart 2017 - Er zweeft al een tijdje een idee rond in mijn gedachten voor een nieuwe workshopserie. Vanmorgen werd ik wakker en kreeg het idee concretere vormen. Ik heb gelijk de ideetjes opgeschreven, uitgetekend, vorm gegeven. Dank U God voor inspiratie en dat U mij steeds weer zegent met ideeën voor workshops! 

De naam voor de serie zal zijn "Lofgewaad - beauty for ashes". Het zal gaan over pijn, verlies, teleurstelling, rouw enz., maar ook over schoonheid, genade, verlangen, hoop, genezing enz. 

Wanneer deze workshop plaats gaat vinden weet ik nog niet (op z'n vroegst najaar 2017). Ik ga er de komende maanden lekker verder over 'pruttelen', verdiepen, uitdenken, vorm geven. Spreekt het thema je aan en zou je misschien mee willen doen, stuur me dan even een berichtje, dan ben je de eerste die hoort wanneer de plannen concreet zijn.

Workshop Serie 'Een Prachtvrouw!'

 

 

UPDATE: BEIDE GROEPEN ZITTEN VOL!

mocht je in deze workshop geinteresseerd zijn, stuur mij dn een bericht, dan laat ik je het weten wanneer hij weer op de agenda staat.

 

De naam van de workshopserie is 'Een pracht vrouw!' Het wordt een bijbelstudie + mixed media iets. 

 

We gaan ons verdiepen in de 'Spreuken 31 vrouw' vanuit zeven verschillende bijbelse vrouwen. Onze ontdekkingen verwerken we elke keer in een deel van de canvas (60x90 cm). Elke keer gebruiken we een andere techniek. Dus: negen vrouwen, negen technieken. Na tien keer hebben we dan een prachtig persoonlijk kunstwerk! 

 

Verdieping, gesprek, plezier, gezelligheid, samen, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, enzovoort!

 

Heb je zin om mee te doen, laat het me weten. (er zijn max. 8 plekken per groep beschikbaar)

 

-> Een vrouw met ontzag voor de Heer, moet worden geprezen! <-

spreuken 31:30

 

Kosten: 125 euro incl. materiaal (gespreid betalen mogelijk)

DONDERDAGOCHTEND
Start februari 2017
Data: 9/2 23/2 9/3 23/3 6/4 20/4 11/5 1/6 15/6 29/6
Tien lessen 
9:15-11:15 
Zwaagwesteinde
Minimaal 6 personen, maximaal 8


MAANDAGAVOND 
Start januari 2017
Data: 30/1 13/2 27/2 13/3 27/3 10/4 24/4 15/5 29/5 19/6
Tien lessen
19:45-21:45
Zwaagwesteinde
Minimaal 6 personen, maximaal 8

Workshop Serie Bijbelse vrouwen

De afgelopen jaren heb ik Workshop Series gedaan naar aanleiding van de boeken van Francine Rivers over Batseba, Tamar, Rachab, Maria en Ruth. Lijkt het je leuk om ook een keer aan zo'n workshop serie mee te doen, stuur mij dan even een bericht, dan laat ik he weten wanneer er weer een op de agenda staat.

 

Het is een soort van 'creatieve - boekbespreking - mixed - media- iets'. We komen zes keer bij elkaar, lezen elke keer van te voren thuis een hoofdstuk uit het boek en vullen de vragen van het werkboek in en bespreken dit voordat of tijdens het creatief bezig zijn (maar net wat het fijnste werkt :-)). We gaan onze eigen bijbelse dame maken, canvas, formaat 50x40 cm. Elke keer pakken we een stukje uit het proces van het creëren van een ‘Mixed Media Dame’. Ik help je bij elke stap. Dus denk niet direct ' ik kan nooit een portret maken', ja dat kun je wel! Het wordt vooral leuk, gezellig en ontspannen. 

We gaan op een leuke manier leren portret tekenen, een mixed media art achtergrond maken met behulp van verschillende materialen en technieken, een bijbelse dame schilderen, een toepasselijke quote zoeken enzovoort.

Workshop op Verzoek Bijbels thema (avond)

We gaan ons op een creatieve en ontspannen manier verdiepen in een bijbels thema. Vooraf krijg je een Schrijfopdracht toegestuurd, zodat je thuis al vast in alle rust over het thema kunt pruttelen. Op de avond zelf geven we een creatieve draai aan het gepruttel. We gaan een Mixed Media werk maken rondom een Bijbeltekst of een Bijbelse vrouw, gebaseerd op de schrijfopdracht. Klinkt ingewikkeld?! Is het niet. Het is vooral erg mooi om je op deze manier in een bijbels thema te verdiepen. Mixed Media Art is een techniek die uit Amerika is komen overwaaien. Het woord zegt het al: gemixte media. We gaan aan de slag met papier, verf, templates, stempels enz. Ik begeleid jullie stap voor stap en iedereen gaat met een prachtig zelfgemaakt kunstwerk naar huis. Ik hoop dat jullie zo enthousiast raken dat jullie thuis ook zo nu en dan op een creatieve manier met Gods Woord aan de slag gaan. Tijdens de avond zal ik ook het een en ander vertellen en laten zien over Bible Journallen. Een trend die helemaal in opkomst is. Deze avond is een beetje een combi van Bible Journallen en Mixed Media Art.

 

Mocht je met een eigen groep willen komen dan kunnen we in overleg kiezen voor een passend thema. Zorg dan voor minimaal zes deelnemers. Kosten: 20 euro p.p. / 19:30-22:00 / Zwaagwesteinde

Workshop op Verzoek (avond)

Naast door mij geplande workshops geef ik ook workshops op verzoek.

 

Je komt met een groep van minimaal 6 personen en we kiezen in overleg een geschikte avond.

  

Zwaagwesteinde - 6 tot 10 personen - 19.30-22.00 uur

 

Kosten: 20,00 euro p.p. (inclusief materiaal)

 

Hierboven zie je voorbeelden van mogelijke thema's voor een workshop:

 

- 3Huisjes (foto 1&2)

- Perfect Imperfect Girl (foto 3&4)

- Little Bird (foto 5)

- She is.. (foto 6)

- Engel(foto 7)

- Meneer de Uil (foto 8)

- Dame op Houtblok (foto 9)

- Blessing Board (foto 10)

- Lovely Butterflies (foto 11&12)

- Feathers (foto 13)

- Mutsen Meisje (foto 14)

 

Voor vragen over of aanmelden voor een workshop:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.