mijn missie

verbinding

Vrouwen verbinden met elkaar en met hun Schepper.

verdieping

Door verbinding met elkaar en God komen tot inzicht, groei en herstel.

creativiteit

Vertalen van dat wat er in je hart  leeft naar een creatief werk.  Hart, ziel en handen samen gebruiken om te creĆ«ren. 

workshop series

In elke Workshop Serie is het onderwerp van de serie een bijbels persoon, een bijbelboek 
of een bijbelse roman.

In de serie 'Prachtvrouw' staat bijvoorbeeld de vrouw die in Spreuken 31 wordt beschreven centraal. Vanuit zeven andere bijbelse vrouwen en onszelf kijken we naar deze vrouw. Bij de serie 'Hanna' staat een roman centraal. Dit is een soort boeken-en-creatieve-club. Bij de serie 'Jakobus' staat het bijbelboek centraal. In de serie 'Lofgewaad' stond het thema rouw en pijn centraal en hoe je daar mee om gaat.

Voorafgaand aan de Workshop Serie ontvang je van mij een handboek met creatieve schrijfopdrachten. Door deze opdrachten duik je zelf thuis dieper in het thema en kom je tot mooie inzichten. Tijdens de workshop bespreken we deze creatieve schrijfopdrachten. Het is altijd heel bijzonder om van elkaar te horen wat een thema met je doet, wat je ontdekt hebt. Alle onderwerpen die voorbij komen krijgen een plekje op de canvas of in het art journaal, soms verstopt onder de vele lagen, zodat het een een echt persoonlijk werk wordt.

mixed media art

De techniek die ik gebruik tijdens mijn workshops is mixed media art. Bij mixed media art gebruik je heel veel diverse materialen en bouw je je werk op uit diverse lagen. Verf, papier, inkt, oliepastel, stempels, templates, modelling paste, gesso enzovoort en bijvoorbeeld kant, knopen, alles wat maar plakbaar is. Het leuke aan deze techniek is dat het niet mis kan gaan, het is altijd weer op te lossen. 'Fouten' blijken aangename verrassingen op te leveren. Dag perfectionisme, hallo spontaniteit!