lopende Workshop Series (vol)

“Land van Stilte”

 

Op 20 september start mijn nieuwe Workshop Serie naar aanleiding van het boek ‘Land van Stilte’ van Tessa Afshar. Een prachtige roman over de vrouw uit Marcus 5 die Jezus’ kleed aanraakte. Er komen mooie, herkenbare thema’s voorbij in dit verhaal.


Het wordt een soort van '🎨creatieve - 📖boekbespreking - mixed - media- iets'.

We komen zes keer bij elkaar, lezen elke keer van te voren thuis een aantal hoofdstukken uit het boek en bespreken dit voordat of tijdens het creatief bezig zijn (maar net wat het fijnste werkt :-)). We gaan onze eigen ‘Elianna’ (hoofdpersoon uit het boek) maken, canvas formaat 50x50 cm. Elke keer pakken we een stukje uit het proces van het creëren van een ‘Mixed Media Dame’. Ik help je bij elke stap. Dus denk niet direct 'ik kan nooit een portret maken', ja dat kun je wel! Het wordt vooral leuk, gezellig en ontspannen.

We gaan op een leuke manier leren portret tekenen, een mixed media art achtergrond maken met behulp van verschillende materialen en technieken, Elianna schilderen, een toepasselijke quote zoeken enzovoort.


Ik heb er zin in! Eerdere boek-mixed-media-art series (n.a.v. de boeken van Francine Rivers) waren een groot succes! Na twee jaar niet meer zoiets aangeboden te hebben werd het weer hoog tijd 😁


Heb je zin om mee te doen? ➡️Aanmelden kan vanaf nu⬅️Twijfel niet te lang, vol is vol en soms gaat het heel snel.


Praktische info:

Kosten: €75 (exclusief het boek) - betalen in drie termijnen mogelijk

Donderdagavond 19:45-21:45 uur

Data: 20/9 4/10 18/10 1/11 15/11 29/11

Adres: Cedelshof 24, Kollumerzwaag

Maximale aantal deelneemsters is zes


Art Journal Serie "Psalm 23"


Bij deze Workshop Serie werken we in een Art Journal. We gaan diverse technieken behandelen en verschillende materialen gebruiken. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Ik help je bij iedere stap van het proces.


Het thema van deze serie is “Psalm 23”.  Samen duiken we d.m.v. een handboek met schrijfopdrachten dieper in deze Psalm. 


Deze workshop zal ik geven op de dinsdagochtend. We komen zes keer bij elkaar. Het maximaal aantal deelneemsters is zes. De kosten bedragen €75 inclusief Art Journal en overig materiaal. 


Data en tijd: 9:30-11:30 uur

2 oktober, 16 oktober, 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december


Adres: Cedelshof 24, 9298 SB, Kollumerzwaag

Locatie workshops: Zwaagwesteinde of Kollumerzwaag, Friesland

Verwachte series 2019


‘Lofgewaad - beauty for ashes’


Het zal gaan over pijn, verlies, teleurstelling, rouw enz., maar ook over schoonheid, genade, verlangen, hoop, genezing enz. Beauty for ashes, een Lofgewaad in plaats van een rouwgewaad. Over wie God voor ons is in de stormen van ons leven. 


We gaan een grote canvas (60x80 cm) maken en de techniek die we gebruiken is Mixed Media Art. Het Lofgewaad zal centraal staan op de canvas. 


Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Ik help je bij iedere stap van het proces.