SEEK JUSTICE

 

Elf schilderijen, dertien 'mixed media houtblokken' en drie Canvas kerstkaarten verkocht tijdens mijn Dressember actie. Samen met donaties kwam het bedrag dat ik mocht overmaken naar International Justice Mission op 1000 euro! Ik ben ontzettend dankbaar voor dit bedrag!

Voortaan zal 50% van het bedrag van de verkoop van mijn schilderijen naar IJM gaan.

Bedankt iedereen!!

dressember 2013

Ik volg IJM al een aantal jaren via Facebook, hun website, filmpjes op You Tube en boeken. Ik sta volledig achter hun missie. IJM wil een keer brengen in het lot van 27 miljoen moderne slaven, human trafficking. Daar is  hulp voor nodig. Lange tijd vroeg ik mij af hoe ik IJM kon helpen in hun missie. Ik zag de Dressember actie voorbij komen en wist ‘dit is het!’. 

 

Gedurende de maand december ga ik elke dag een jurk dragen om aandacht te vragen voor moderne slavernij, voor vrouwen en meisjes die onderdrukt worden, die werken in de seksindustrie. Het breekt mijn hart. Ik vind het geweldig wat IJM doet, ze infiltreren in de netwerken, gaan undercover en bevrijden op gevaar van eigen leven vrouwen en meisjes uit deze gruwelijke omstandigheden. Ze helpen ze om een nieuw bestaan op te bouwen, helpen ze om te herstellen van alle schade die ze zowel lichamelijk als geestelijk hebben geleden. 

 

Ik moest een doel stellen en heb gekozen voor 500 dollar* (ongeveer 367 euro). Ik weet dat het een groot bedrag is, maar ik hou wel van een uitdaging. Ik wil dat dit bedrag ten goede komt aan de vrouwen en kinderen die te maken hebben met seksueel geweld.Wist je dat 2.000.000 (twee miljoen!) kinderen werken in de seksindustrie?

 

Ik dartel een maand rond in jurkjes, ik mag vrouw zijn zonder mij bedreigd te voelen. Ik leef in vrijheid. Ik sluit mijn ogen niet voor mijn zusjes die deze vrijheid niet hebben. 

 

Help je mee? 

*Je kan een donatie (met creditcard) doen via deze site: http://www.ijmfreedommaker.org/account/6947

 

* Je kan een bedrag overmaken naar mijn rekeningnummer en dan stuur ik het door. Neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

 

*Koop in de maand december een een houten kerstkaart of schilderijtje via mijn site en ik doneer 100% van het bedrag aan IJM

 

(* op 14 december, mijn verjaardag, had ik de 500 dollar bijelkaar. Heb mijn doel bijgesteld naar 500 euro, maar ook dit heb ik vanddag, 22 december, bereikt. Op naar de 1000 euro!)

HIER doe ik het voor, HIER moet een eind aan komen!

 

THIS is why I do this, THIS has to stop!


I’ve been following IJM for a couple of years now and wholeheartly support their mission. 

For a long time I was wondering how I could help IJM, raise attention for their cause, get people involved. I saw this Dressember thing on Facebook and I immediately knew this is my opportunity to do something! My heart breaks when I see or hear about human trafficking. I want to do something about it.

 

During the month December I will only wear dresses, 31 days. By wearing dresses I will raise attention for hyuman trafficking, modern slavery. Worldwide there are 27 million slaves. This has to end! Will you help me? 

 

Click on this link: http://www.ijmfreedommaker.org/account/6947 and make a donation on my behalf.

  

I aim high with my 500 dollar, I like aiming high. I will be happy with everything I raise as long as more people become aware of the bad reality of human trafficking and that more people will know IJM, what they do and who they are, that people start supporting the cause wether with money or in prayer. I want to raise 500 dollar to protect and defend children from sexual violence. 

 

 


Het idee achter Dresssember / Dressember, what's it all about:

http://www.dressember.net

International Justice Mission - een introductie op wie ze zijn en wat ze doen :

http://www.ijmnl.org/c/index.php

International Justice Mission - an introduction on who they are and what they do:

 

Wil je deze kerst eens een originele kerstkaart versturen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan! Ik maak voor jou een houten kerstkaart naar wens. Je mag zelf kiezen welke patronen op het blok komen & welke tekst je op de voorkant wilt. Hij past door de brievenbus en is dus verzendbaar. Prijs per houten kerstkaart is 7,50 euro - (excl. evt. verzendkosten van 2,40) dit bedrag komt volledig ten goede aan International Justice Mission. De oplage is beperkt dus wees er snel bij. Neem contact met me op via het contactformulier.

De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt aan een viertal 'dames op houtblok'. Elke woensdag in dresssember (december :-)) zal ik er eentje veilen via deze mijn facebookpagina. De volledige opbrengst gaat naar IJM. Om je alvast lekker te maken hier even een sneak peek.

 

https://www.facebook.com/ChantalHulshoffMixedMediaArt

Dressember Day1
Dressember Day1

"Hoewel elke dag miljoenen meisjes en vrouwen lijden, zal ons werk altijd gaan om die ene. Het ene bedrogen meisje. Het ene ontvoerde meisje. Het ene verkrachte meisje. Het ene meisje, besmet met aids. Het ene meisje dat een redder nodig heeft. Als je bezwijkt onder de omvang van het probleem, geef je ook die ene op. Van ons wordt meer gevraagd." Gary Haugen IJM

Vandaag begint Dressember en ik heb er zin in, er vertrouwen in. Laat mijn hart spreken, laat jouw hart spreken voor die ene. #dressember2013

Heb mijn missie onder op mijn nieuwe hakjes geschreven