Maria

Maandagavond start de Workshop serie 'Maria'! Zin in! Een grote groep deze keer, negen dames. 

Dinsdagmiddag was ik even met mijn oudste dochter shoppen in Dokkum en wat vind ik daar? De bijschrijfbijbel/craftbijbel! Overal en nergens uitverkocht en niet meer in herdruk. Natuurlijk heb ik er een meegenomen! Voor de liefhebber: er liggen er nog twee. Ze kosten 30 euro. In de zomer komt er een nieuwe journal Bible uit, NBV, maar die is vast duurder en waarschijnlijk niet veel anders. Grijp je kans! smile emoticon

 

Gelijk maar even creatief aan de slag gegaan met een prachtige tekst over Maria uit Lukas 2. De workshop Bible Journallen in maart zit vol, maar waarschijnlijk plan ik er nog een op 12 april. Je mag je vast opgeven, nog acht plekjes beschikbaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0