vrolijk

Gisteravond ben ik samen met Inge naar een special van de Bethel geweest waar Wilma Veen sprak. Dit wilde ik niet missen. Ik vind haar werken prachtig! Ze bleek ook nog een inspirerend spreekster te zijn. (je kunt de avond terugzien via de site van de Bethel Drachten) Ik kocht het boekje 'Ik vrolijk jou' en Wilma signeerde het met:

"Lieve Chantal, dat vrolijkheid jouw hart mag blijven vullen, ondanks alles, dankzij alles, Wilma" 

Dat raakte me (waarschijnlijk schrijft ze in elk boekje deze tekst, maar dat maakt niet uit.) Ik ben van nature een vrolijk mens (toch?), maar door drukte ben ik die vrolijkheid zo nu en dan even kwijt. Vrolijkheid ondanks alles, dankzij alles. Prachtig! Ik kies ervoor om de drukte niet mijn vrolijkheid te laten bederven en ik blijf vrolijk, omdat ik zo ontzettend gezegend ben en zoveel reden tot vrolijkheid heb. Zo! Dus! 

Hetzelfde geld voor mijn creativiteit. Ik kom er niet meer aan toe. Mijn grote tafel is leeg, mijn materialen liggen op locatie. Daar gaat verandering in komen. Ik heb een groot Art Journal gekocht en ga vanaf deze week mezelf 'verplichten' (of gunnen? klinkt mooier :-)) elke week iets te maken. Ik wil verder met een aantal grote werken die half af op de ezel staan. De ideeën zijn er wel, maar de tijd ontbreekt. Ik wil mijn talent (mag ik dat zo opschepperig zeggen? ik vind van wel, ha, ha) niet in de grond stoppen. Zo! Dus!

Een heel epistel op maandagmorgen wink emoticon Ik wens je een fijne week toe, met genoeg 'gedenk-momenten' om even stil te staan bij je zegeningen en gewoon even dankbaar te genieten! xx

Reactie schrijven

Commentaren: 0