Window of Hope

Ik mocht in opdracht een schilderij maken voor een stichting die zwangere verstandelijk beperkte vrouwen begeleid. De opdrachtgeefster had een duidelijk idee en daarmee ben ik aan de slag gegaan. De stichting wil een Window of Hope zijn voor deze vrouwen en baby's en daarom heb ik er een overduidelijke Window in verwerkt. Deze heb ik goud gemaakt, omdat wat God aanraakt in goud veranderd, maar ook omdat het werk dat deze mensen doen goud is. De tekst die ik gebruikt heb was op verzoek van de opdrachtgeefster. Ik heb hem ook achter het raam geplakt. Daarnaast heb ik gekozen voor vlinders, deze symboliseren de moeders en kinderen die door de Window of Hope de toekomst invliegen. Wederom gekozen voor de kleur goud. Een vlinder staat wat mij betreft symbool voor kwetsbaar, hoop, nieuw leven, kracht. Het schilderij is inmiddels overhandigd en vol ontroering ontvangen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0