Freedom

De zomervakantie is voorbij, het 'normale leven' is weer begonnen. De hele zomervakantie heb ik niks media-achtigs gedaan. Had wel een paar dingen mee op vakantie, maar het kwam er niet van. 

Gisteren kreeg ik een lief kado van mijn mem: het boek Creative Girl van Danielle Donaldson. Zij maakt echt prachtige dingen! Ze werkt voornamelijk met waterverf, niet echt mijn ding (vind het een heel leuk medium, maar weet niet precies hoe het moet :-)), maar ik kon niet wachten om iets n.a.v. het boek te gaan maken. 

Vanmiddag ben ik de studio ingedoken en heb me prima vermaakt. Heb mijn 'kritiek op mezelf' even uitgeschakeld en gewoon gedaan. Dat is nog best lastig, ha, ha, ben niet zo snel tevreden. Oefening baart kunst, heb ik me maar voorgehouden en ik ben uiteindelijk best wel tevreden met mijn oefening.

Het verhaal erbij: oh, help de vakantie is voorbij en de drukte komt weer op je af en iets met ballen in de lucht houden smile emoticon

Eind september wil ik weer met een workshopserie beginnen zin in! Jij ook? Hou dan mijn pagina in de gaten, later meer info.

Reactie schrijven

Commentaren: 0