laatste keer Rachab

Vandaag de laatste keer Rachab! frown emoticon Wat hadden we het leuk, wat hadden we het goed! En wat zijn de resultaten mooi! Er zijn weer (creatieve) grenzen verlegd. Helaas was Lucia er vandaag niet bij. Zij heeft haar Rachab vorige week mee naar huis genomen en werkt thuis verder. Toch show ik hieronder alvast even haar Rachab 'so far'. Prachtig! De rest van de Rachabs zijn 'af' al worden er hier en daar thuis nog wel wat finishing touches gedaan. Rikje voegt nog een scharlaken koord toe en Trees wil nog even wat laatste dingetjes doen. 

Het zit er op; drie workshopsseries n.a.v. de boeken van Francine Rivers: Batseba, Tamar en Rachab. We houden Ruth en Maria nog ten goede (yeah!), maar eerst ga ik na de zomer een andere workshopserie aanbieden. Deze keer n.a.v. het boek Bevrijdende Liefde van francine Rivers. Deze keer gaan we niet een vrouw maken, maar een hart (of wat er maar in je opkomt bij het verhaal) op een canvas van 50x50cm. Heb je belangstelling, laat het me vast weten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0