Freubelen

Ik bladerde wat door een paar tijdschriften en kwam allemaal leuke patroontjes tegen. Voor het het wist had ik een stapeltje papier en een canvas en mod podge erbij gepakt en ging ik aan de slag smile emoticon

De uitdaging: een mixed media schilderijtje maken met alleen maar 'huis-tuin-en-keuken-materiaal'. Omdat ik zo'n vermoeden had dat een aantal van jullie dat vast ook wel leuk vinden om te doen (en om te bewijzen dat je heus niet de wereld aan dure spullen hoeft aan te schaffen, voordat je iets kunt maken ;-)) besloot ik iedere stap vast te leggen.

Zie hieronder het resultaat! Mocht je nu ook de kriebels krijgen en iets leuks maken, voel je vrij het hier te showen!

Op Facebook staan de foto's van het hele proces en onder de foto's staat de 'werkbeschrijving', je moet er dus even op klikken smile emoticon

Reactie schrijven

Commentaren: 0