De Tamars zijn klaar!

De Tamars zijn af!! Het was nog keihard werken vanochtend smile emoticon Ondanks het feit dat we al een extra keer hadden ingepland viel het niet mee om op tijd klaar te zijn, maar het is gelukt! 

Supertrots ben ik op mijn cursisten, die stuk voor stuk iets prachtigs hebben gemaakt, grenzen hebben verlegd, creatieve bronnen hebben (her)ontdekt, openhartig waren in de gesprekken n.a.v. het verhaal, liefdevol voor elkaar. Stuk voor stuk prachtige vrouwen, met prachtige gaven en talenten, waardoor elke Tamar ochtend was als een warm bad waar we even heerlijk in rond mochten dobberen. Ik heb van jullie genoten en ben trots op jullie! Cheers op het resultaat, maar vooral op het proces (want dat is uiteindelijk het belangrijkste!) Ik zie uit naar Rachab! xx


Proudly we present: TAMAR! (klik op 'zie meer' om de andere foto's te zien!)

Reactie schrijven

Commentaren: 0