Plannetjes

Broed op leuke plannentjes voor na de zomer smile emoticon

Na Batseba, Tamar en binnenkort nog Rachab (voor gevorderden), had ik zin om het over een iets andere boeg te gooien. Het boek 'Bevrijdende Liefde' heb ik altijd een prachtig boek gevonden en het lijkt mij dan ook super om dit boek te gaan gebruiken voor een nieuwe 'mixed media art / boekenclub workshop serie'. 

Het verschil met de voorgaande serie's zal zijn dat we groter gaan werken, er geen dame op de canvas komt, maar een hart. Nog meer tijd voor de achtergrond nemen, ook andersoortig materiaal in de canvas gaan verwerken (denk aan kant, knopen, lint etc). Nou ja dat idee, groots, veel, experimenteren. Heerlijk!

Info volgt nog, want zoals gezegd ben ik nog aan het broeden smile emoticon Kon het alleen niet laten mijn plannen vast even te delen.

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.