Jarig! Twee jaar!

Vandaag bestaat 'Chantal Hulshoff Mixed Media Art' twee jaar! 

Gevoelsmatig bestond het jaar 2014 voornamelijk uit creativiteit t.b.v. Run4you Thailand, maar toen ik vanmiddag even door de foto's en het blog van het afgelopen jaar bladerde bleek dat niet helemaal waar te zijn :-) Ik kwam erachter dat ik best wel een druk jaar heb gehad, ha, ha..

Dit was het jaar waarin ik startte met de workshop series n.a.v. boeken van Francine Rivers over bijbelse vrouwen. We begonnen met Batseba, zitten nu middenin Tamar en Rachab staat nog op de planning. Deze workshops zijn helemaal geworden wat ik voor ogen had! Ik geniet van deze combi, van creativiteit en diepgang. Het is puur genieten!

Dit was ook het jaar waarin een aantal schilderijen van mij een poosje in een winkel in Dokkum verkrijgbaar waren.

Waarin ik drie mixed media kits voor Scrobby mocht maken.

Waarin er stukje over mij en mijn 'kunst' t.b.v. IJM in de Zomer stond, een uitgave van Sestra.

Het jaar waarin ik Bible Journalling ontdekte, mijn studio een dag openstelde en vrouwen van heinde en verre kwamen om te leren journaals. Zo leuk!

Waarin ik ontdekte dat ik groots en abstract werken ook erg leuk vind. Dat ik door mixed media art heb geleerd om minder perfectionistisch te zijn en dichter bij mijn gevoel kan blijven.

Toch heb ik de laatste tijd zelf niet veel meer gemaakt. Zit even in een dip wat dat betreft. Elke keer als ik iets maak denk ik nu 'heb ik weer een schilderij, waar laat ik dat allemaal'. Ben op het moment even helemaal into haken, maar de mixed media komt vast wel weer. Heb ideeën genoeg namelijk :-) Mocht je me willen verlossen van mijn kunstwerken, ik heb een shop op mijn website ;-) 

Ik zie uit naar een creatief nieuw jaar! Het afgelopen jaar heeft me veel leuke nieuwe dingen gebracht en ik hoop dat dit jaar ook leuke verrassingen in petto heeft! Proost!

Reactie schrijven

Commentaren: 0