Mutsen Meisjes Challenge

// Mutsen-meisje challenge! //
-> Win gratis deelname aan de ‘Mutsen-Meisjes-Workshop’! <-

Onderstaande mutsen reclame kwam ik tegen in een tijdschrift. Ik vond de meisjes zo leuk dat ik besloot een paar ‘Mutsen-Meisjes’ te schetsen en in te kleuren met waterverf. En vandaag heb ik een meisje verwerkt tot een klein mixed media schilderijtje. Zo leuk om te doen! Binnenkort geef ik een "Mutsen-Meisje-Workshop"!

Ik heb een leuke uitdaging voor jullie! Schets je eigen ‘Mutsen-Meisje’, kleur haar in met potlood/viltstift/verf of maak haar van stof en vilt. Plaats onder dit bericht een foto van je resultaat en geef aan of je mee wilt dingen voor de gratis workshop plek. je mag ook gewoon voor de lol mee doen natuurlijk smile emoticon Ik ben benieuwd naar jullie creativiteit! 

Uit alle inzendingen word zondag 15 februari een winnaar getrokken door mijn lieftallige assistentes. De datum voor de workshop volgt nog, het word waarschijnlijk een dinsdag- of donderdagochtend of dinsdagavond in februari. Have fun!

Reactie schrijven

Commentaren: 0