twee nachtjes slapen..

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het zo ver, dan gaat dat gebeuren waar ik het afgelopen jaar zo druk mee bezig ben geweest. Zo druk dat ik soms zelfs helemaal geen tijd meer had om te mixed media-en frown emoticon Vrijdag stap ik samen met 40 andere Hollandse dames in het vliegtuig naar Thailand. We gaan daar een halve marathon lopen t.b.v. Compassion, een kindsponsororganisatie, en diverse Compassion Projecten bezoeken. In de aanloop naar deze reis heb ik €2500 aan sponsorgeld bij elkaar geknutseld en ge-actie-d, voor 5 kinderen een sponsor gevonden en keihard getraind, zodat ik straks in Thailand 21,4 km kan hardlopen. Ik heb er heel veel zin in! Vooral in het ontmoeten van Plafon, ons sponsorkindje. Natuurlijk kon ik het niet laten om even wat voor haar te mixed-media-en. Ik had zo lang niet meer aan mijn bureau gezeten dat ik, terwijl ik bezig was, echt moest zoeken waar mijn spul lag, ha, ha. In 2015 ga ik weer volop creatieven!

Wat betreft de 'Tamar workshop' ik heb nog twee plekjes vrij voor de donderdagochtend groep. Mocht je nu al weten dat je mee wilt doen, meld je dan vandaag of morgen even aan. Ben namelijk straks 11 dagen weg smile emoticon Ook bestaat er nog steeds de optie voor een tweede groep op een dagdeel/avond in overleg.

Reactie schrijven

Commentaren: 0