Nieuwe blogpost

MELD JE AAN VOOR ‘Tamar’, een workshop serie n.a.v. het boek 'Ontsluierd' van Francine Rivers over het leven van Tamar. 

Het is een soort van 'creatieve - boekbespreking - mixed - media- iets'. We komen zes keer bij elkaar, lezen elke keer van te voren thuis een hoofdstuk uit het boek en bespreken dit voordat of tijdens het creatief bezig zijn (maar net wat het fijnste werkt :-)). We gaan onze eigen Tamar maken, canvas, formaat 50x40 cm

Elke keer pakken we een stukje uit het proces van het creëren van een ‘Mixed Media Dame’. Ik help je bij elke stap. Dus denk niet direct ' ik kan nooit een portret maken', ja dat kun je wel! (zie voor bewijs de foto’s van de Batseba workshop!) Het wordt vooral leuk, gezellig en ontspannen. We gaan met links tekenen (tenzij je links bent, ha, ha), een achtergrond maken, een portret schilderen, een toepasselijke quote erbij zoeken en natuurlijk het boek bespreken.

Er is plek voor maximaal zes dames. Het plan is een keer in twee weken op donderdagochtend bij elkaar te komen. De eerste keer is 5 februari 2015. Locatie: Elzehof 33, Kollumerzwaag. Duur: twee uur - van 9:30-11:30 uur.

De kosten zijn €75 p.p. dit is inclusief het materiaal, maar exclusief het boek.
(bol.com e-book €11,99 / boek €15 / bieb)

Bij veel belangstelling start ik een tweede groep bij voorkeur op vrijdagochtend (start 13 februari 2015), maar een ander dagdeel is ook bespreekbaar. 

Vragen stellen of aanmelden kan door een mail te sturen naar: chantalhulshoff@gmail.com 

Mocht je nog twijfelen lees dan de reacties van de deelneemsters aan de eerste serie ‘Batseba’ 

Inge: Het is ontzettend boeiend om samen met een groepje vrouwen het leven van een vrouw uit de Bijbel onder de loep te nemen d.m.v een mooie Roman en dan heerlijk je creativiteit er op los te laten onder begeleiding van een super getalenteerde mixed media juf. Zeer gezellig en echt de moeite waard!!!

Frouckje: Je hoeft zelf geen kunstenaar te zijn om mee te doen, iedereen kan dit! Het boek is de leidraad van elke bijeenkomst. Onder begeleiding van Chantal leer je door oefeningen de onderdelen van een mixed media canvas maken. Stapsgewijs creëer je je eigen kunstwerk. Daar waar je vastloopt, geeft ze advies en ideeën. Maar inspiratie komt ook door de groepsleden om je heen. Samen bespreek je de hoofdstukken van het boek, een geromantiseerd verhaal uit de bijbel. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke inbreng. Je gevoel of gedachte over het verhaal, over God en hoe deze thema's je eigen leven raken. Een heel gezellige en complete meerdaagse workshop!

Lucia: Oh, ik heb genoten. Was elke keer weer een feestje om naar toe te gaan. Sluit me bij de andere dames aan. De combinatie van onderwerp van het boek...het 'geestelijke' leven .....de groep en je eigen creatieve proces. Waar je zelf geen idee hebt als je begint wat het wordt.... de verborgen geheimenissen en talenten komen en door de professionele hulp/ advies helemaal tot zijn recht. Iedereen kan het en gaat met een tevreden en goed gevoel naar huis ...en ook wel een beetje trots. Gezelligheid op en top. Ik ben volgende x weer van de partij.

Jellie: Vond het heel bijzonder om op deze manier bezig te zijn met als thema een vrouw die je in de Bijbel maar kort tegenkomt. Je afvragen hoe haar leven geweest kan zijn, het boek lezen wat als een geromantiseerde versie over haar is geschreven door Francine Rivers, er met elkaar over praten, het betrekken op je eigen leven en er ook nog eens een mooie mixed media canvas over maken. Voor mij was het echt genieten. Creatief bezig zijn is heerlijk ontspannen en echt iedereen kan iets moois maken met alle tips en informatie die Chantal je geeft. Echt de moeite waard om een keer (of vaker) te doen. Top!

Anne Geertje: Het is heel leuk om zo'n workshop te doen! Per keer een hoofdstuk lezen en daar met je groepje over praten. Dit kan heel diep gaan, je bouwt echt een band met elkaar op. Naar aanleiding hiervan krijg je ideeën om te verwerken in je canvas. Chantal begeleid je stap voor stap door de processen! Het wonderlijke is dat elk op zijn eigen manier tot een prachtige creatie komt! Ik heb er van genoten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0