Batseba 5

Batseba // deel 5 // De spannendste ronde! Deze keer was het na weken van 'leren een vrouw tekenen' en een prachtige achtergrond maken tijd om Batseba haar plek op de canvas te geven. Zowel spannend voor de cursisten als de juf, maar we hebben ons dapper staande gehouden. De resultaten zijn prachtig. Hier en daar krijg je vast even een sneak week, maar de grootse onthullingen zijn volgende week, wanneer de finishing touches worden gedaan.

Volgende week alweer de laatste keer...zucht...we zien er allemaal tegenop. We hebben het zo leuk samen en het zo heerlijk om samen creatief bezig te zijn, te kletsen, te delen, te lachen. Gelukkig gaat een groot deel van deze groep door met de Workshopserie 'Tamar' die in februari start. 

Je kunt je nu alvast aanmelden bij mij als je ook mee zou willen doen. Er komt sowieso een donderdagochtend groep en bij grote vraag een tweede groep op vrijdagochtend. Stuur me een pb-tje als je mee wilt doen. (6 keer, half tien tot half twaalf, €75 excl. het boek 'Ontsluierd' van Francine Rivers, inclusief materiaal)