Open studio

OpEn sTuDiO // vrijdagochtend 19 september // 9:45-11:45 uur
B I B L E J O U R N A L L I N G // A R T W O R S H I P

Naar aanleiding van de leuke reacties op mijn post van gisteren over 'bible journalling' heb ik spontaan besloten vrijdagochtend de 19e mijn studio open te stellen (gratis dus) voor een ieder die zin heeft in 'art worship'. 

Spring op je fietske naar de kringloop en haal een 'tweedehands' bijbel en schuif volgende week gezellig aan. (of bestel zo'n leuk hip exemplaar) Ik heb zat materiaal om creatief met je bijbel aan de slag te gaan.

Let op: het is dus geen workshop  Iedereen gaat gewoon lekker zelf aan de slag. Inspiratie genoeg te vinden op Pinterest en Google. 

Kom je ook? Laat het me weten! Er passen maximaal tien mensen aan mijn tafel 

Reactie schrijven

Commentaren: 0