Bible Journalling

Productief & creatief dagje gehad! Finishing touches gelegd aan de decoratie van een gipsbuik en druk bezig geweest met een schilderij 'in opdracht'. Zal de eindresultaten binnenkort showen. 


Tijdens mijn koffie pauze zag ik iets op FB voorbij komen over 'Bible Journalling'. Dat moest ik gelijk even testen natuurlijk! Muziekje aan, geurbrandertje aan, willekeurige Psalm uitgezocht en los :-) Best leuk om te doen, maar ik werk toch liever op canvas, ha, ha.. Sluit niet uit dat ik het vaker ga doen, maar het papier is zo dun, dus echt praktisch is het niet. Of zou het papier van zogenaamd 'Journal Bibles' dikker zijn. Iemand ervaring mee?


De workshopserie 'Batseba' gaat vrijdagochtend 26 september van start. Ik heb nog twee plekjes! Laat het me z.s.m. weten of je mee wilt doen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0