Grootse opdracht

Voordat we op vakantie gingen kreeg ik een opdracht van de familie Piek uit Leiden om een groot Mixed Media schilderij te maken voor in hun woonkamer. Leuk en spannend tegelijk! Ik had nog nooit zo'n groot schilderij gemaakt. We overlegeden over wensen en kleuren. Er moest vooral veel te zien zijn/steeds weer iets nieuws te ontdekken zijn. Ik stelde voor om van ieder gezinslid een hobby of iets dergelijks erin te verwerken. Dat vonden ze een fantastisch idee. De afgelopen weken ben ik met het schilderij bezig geweest. Het bleek dat ik het kon, groots werken 

Deze week ging het schilderij op de post en gisteren kwam hij aan in Leiden, waar de familie hem samen uitgepakt heeft (wat nog niet meeviel, want ik had hem erg goed verpakt, ha,ha). Voor mij een spannend moment. Is het wat ze voor ogen hadden? Ik ontving al snel een mail met niks dan lof. Het was precies goed, prachtig met heel veel uitroeptekens, de tekst treffend, persoonlijk, de retro plaatjes, etc. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt, het was een leuke uitdaging en ik ben erg blij dat hij zo goed in de smaak valt.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0