Back home

Back home! (alweer een weekje by the way :-)) We hebben een heerlijke, ontspannen, zonnige, internetloze, gezellige vakantie gehad. Ik was van plan elke dag onze belevenissen creatief vast te leggen. Had heel creatief een schoenendoos met de hoogst noodzakelijke mixed media spullen ingepakt (zie foto), mijn art journaal vast voor-gepimpt, maar het is er niet van gekomen De doos bleef dicht. De hele vakantie. Wie had dat gedacht? Ik niet! In plaats daarvan heb ik heel veel gehaakt en gelezen (twee hobby's die ik het afgelopen jaar verwaarloosd had, ha, ha). Ik heb vier omslagdoeken en een bloemensjaal gehaakt en zeven boeken gelezen. Met recht vakantie dus. Moet ik er wel even bij zeggen dat we drie en een halve week weg zijn geweest, maar toch, wat een productie. Oh ja, de vouwwagen en kamperen is ons prima bevallen!

Bij terugkomst vond ik een aantal opdrachten in mijn mail en ben afgelopen week dan ook al stiekem weer een beetje begonnen. Heb het wel gemist! Heb leuke plannen, ook eentje voor een workshop-serie (zes keer) naar aanleiding van een boek (Francine Rivers). Hierover binnenkort meer. Moet eerst zelf het boek nog even lezen  Het staat op de planning voor de herfst. (Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus mocht je nu al vreselijk nieuwsgierig zijn en zeker willen zijn van een plekje, laat het me dan even weten.)

Morgen begint het 'harde leven' weer, de vakantie zit erop. Ik heb zo'n idee dat ik me niet ga vervelen 

Reactie schrijven

Commentaren: 0