Travel Journal

Ik heb een 'art journal' gekocht en ga hem deze vakantie gebruiken als 'travel journal'. Het plan is om elke dag onze belevenissen creatief vast te leggen. 

Ben alvast even begonnen met het pimpen van de voorkant, het voorstellen van de reizigers, hun vakantieverblijf en een 'travel lodge'. Heb er zin in en denk er sterk over een aantal weken offline te gaan en alleen maar te creatieven, te lezen, te genieten.. 

Helaas kan ik niet mijn hele studio meeslepen dus ik ga proberen alleen het hoognodige mee te nemen. Misschien dat ik nog wel even een 'blogje' schrijf over wat er op mijn 'supply list' staat, mocht je ook aan een 'travel journal' willen beginnen.

tip: op Pinterest en google is megaveel inspiratie te vinden qua art journaling. Zoek maar eens en dan wordt je vanzelf enthousiast!

Reactie schrijven

Commentaren: 0