Mary of Bethany

Het was de bedoeling dat mijn bijbelse dames op de reeds voorbereide a4 formaat schilderijtjes kwamen. Gisterochtend had ik (om de zenuwen tot bedaren te brengen  een achtergrond op een canvas formaat 50x50cm gemaakt en om een of andere reden schreeuwde die om 'Marry. Vanmiddag kon ik de verleiding, ondanks het mooie weer, niet weerstaan en heb ik Mary haar plekje gegeven. 

Heb me wat ingelezen in Mary of Bethany (niet te verwarren met Maria van Magdalena) en in een samenvatting die ik tegen kwam sprong de volgende omschrijving van haar er voor mij uit: She worshipped with a grateful heart. Wil je ook meer over haar lezen, hier is de link:http://www.biblegateway.com/resources/all-women-bible/Mary-Bethany Inspirerende vrouw!

Omdat Mary verkoos aan Jezus' voeten te zijn zocht ik een songtekst m.b.t. dat thema en ik kwam op Casting Crowns-At your feet uit. Deze tekst heb ik in de achtergrond verwerkt.

Here at Your feet, I lay my past down
My wanderings, all my mistakes down
And I am free

Here at Your feet, I lay this day down
Not in my strength but in Yours I've found
All I need, You're all I need

Jesus, Jesus, at Your feet
Oh, to dwell and never leave
Jesus, Jesus, at Your feet
There is nowhere else for me
There is nowhere else for me

Here at Your feet, I lay my future down
All of my dreams, I give to You now
And I find peace, I find peace

Here at Your feet, I lay my life down
For You my King, You're all I want now
And my soul sings

'Cause I am free
(Here at Your feet)
All I need
(Is at Your feet)
I find peace
We're at Your feet
We're at Your feet

And I am free
(Here at Your feet)
All I need
(Is at Your feet)
I find peace

We're at Your feet
We're at Your feet
We're at Your feet
We're at Your feet

Here at Your feet
I lay my life down

Ben benieuwd of de overige vijf dames op A4 formaat eindigen of dat ze ook groots aangepakt worden 

Reactie schrijven

Commentaren: 0