Jarig!

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik de sprong in het diepe waagde met mijn 'Mixed Media Art' en een Facebookpagina aanmaakte om te ontdekken of er markt voor mijn 'art' was. Best spannend, maar al snel bleek dat jullie mijn creaties inderdaad mooi vonden :-) Wat was het een mooi jaar! Heb schilderijtjes mogen verkopen, in opdracht mogen werken en heel veel gezellige workshops gegeven. Wie had dat gedacht? :-) Ook werd ik een van de leden van het designteam van Scrobby en gaat mijn eerste Mixed Media Kit dit weekend online. Weet je wat ik nog het allerleukste vind? behalve het plezier dat ik heb in het creëren en lesgeven? Dat mijn creativiteit mag bijdragen aan een betere wereld. Tijdens de Dressember actie van afgelopen december is mede door de verkoop van schilderijtjes en houtblokken 1000 euro naar IJM gegaan. Dit jaar staat vooral in het teken van Compassion en de vrouwenmarathon in Thailand. Wat een mooie manier om mijn steentje bij te dragen. Ik proost op een nieuw jaar vol van creativiteit, nieuwe dingen, nieuwe kansen!

Wie jarig is trakteert! Hou mijn pagina/site in de gaten, ik heb een paar leuke acties bedacht. Ik ga geen deel-like-win dingen doen, daar hou ik niet van, maar natuurlijk mag je wel delen en likken (graag zelfs), maar dat is geen voorwaarde om te 'winnen'.

Liefs, Chantal

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.