Dames

Druk bezig met het maken van 'Dames op Hout'. Deze zullen verkocht worden t.b.v. de vrouwenmarathon in Thailand van Compassion. Een paar staan inmiddels op KDV De Luchtballon en ze zullen ook tijdens deVriendinnenavond verkocht worden. Prijs per stuk: 12,50 euro (eventuele verzendkosten 2,56 euro) Ik heb een stuk of dertig houtblokken liggen, dus ik kan mijn lol voorlopig wel op 

Wat betreft de 'Dame op Hout' workshop; ik hoorde dat er mensen zijn die denken dat je de dame zelf moet tekenen. Dit is niet het geval, het is een kant en klare stempel Mocht dit je nog over de streep trekken dan sta ik nog steeds open voor een workshop morgenochtend, van 8:45-11:30, Kollumerzwaag, 17,50 p.p. Laat het me maar even weten!

 

* ze zijn binnenkort verkrijgbaar via de shop *

Reactie schrijven

Commentaren: 0