Een halve marathon!

In januari 2015 ga ik samen mijn vriendin Inge een halve marathon lopen in Thailand. Hiermee geven we kinderen een kans op een leven zonder armoede. Deze halve marathon wordt georganiseerd door Compassion.
http://www.compassionmarathon.nl/

Wij moeten elk een bedrag van 2500 euro aan sponsorgeld ophalen. En jij kan ons helpen! (zie foto) Door het volgen van een workshop of iets te kopen via mijn site help je mee om deze kinderen een betere toekomst te geven. Jij iets leuks, zij iets geweldigs!

Ook zoeken we 10 sponsorouders voor tien Thaise Compassion kinderen. Deze gesponsorde kinderen gaan wij ook ontmoeten tijdens een fundag. Wat zal dat een geweldig iets zijn! Stel dat elke vrouw die meegaat (zo'n 50) daadwerkelijk 5 sponsors vind dan komen er 250 kinderen naar deze fundag! 250 kinderen die een een hoopvolle toekomst tegemoet gaan! Help je mee deze droom te realiseren? Mocht je willen overwegen een kind te gaan sponsoren neem dan contact met me op. Voor meer info over kindsponsoring zie: www.compassion.nl

Voel je vrij dit bericht te delen!
 

Reactie schrijven

Commentaren: 0