Dressember

De hele maand DECEMBER zal ik samen met honderden andere vrouwen wereldwijd JURKJES dragen in het kader van DRESSEMBER een actie van IJM 

Ik volg IJM al een aantal jaren via Facebook, hun website, filmpjes op You Tube en boeken. Ik sta volledig achter hun missie. IJM wil een keer brengen in het lot van 27 miljoen moderne slaven, human trafficking. Daar is hulp voor nodig. Lange tijd vroeg ik mij af hoe ik IJM kon helpen in hun missie. Ik zag de Dressember actie voorbij komen en wist ‘dit is het!’. 

Gedurende de maand december ga ik elke dag een jurk dragen om aandacht te vragen voor moderne slavernij, voor vrouwen en meisjes die onderdrukt worden, die werken in de seksindustrie. Het breekt mijn hart. Ik vind het geweldig wat IJM doet, ze infiltreren in de netwerken, gaan undercover en bevrijden op gevaar van eigen leven vrouwen en meisjes uit deze gruwelijke omstandigheden. Ze helpen ze om een nieuw bestaan op te bouwen, helpen ze om te herstellen van alle schade die ze zowel lichamelijk als geestelijk hebben geleden. 

Ik moest een doel stellen en heb gekozen voor 500 dollar (ongeveer 367 euro). Ik weet dat het een groot bedrag is, maar ik hou wel van een uitdaging. Ik wil dat dit bedrag ten goede komt aan de vrouwen en kinderen die te maken hebben met seksueel geweld.Wist je dat 2.000.000 (twee miljoen!) kinderen werken in de seksindustrie?

Ik dartel een maand rond in jurkjes, ik mag vrouw zijn zonder mij bedreigd te voelen. Ik leef in vrijheid. Ik sluit mijn ogen niet voor mijn zusjes die deze vrijheid niet hebben. 

Help je mee?
*Koop in de maand december een schilderijtje via mijn site en ik doneer 100% van het bedrag aan IJM

*Je kan een donatie doen via deze link: 
http://www.ijmfreedommaker.org/account/6947/Chantal-Hulshoff

*Vind je het lastig om een bedrag naar een buitenlandse rekening over te maken, dan mag het ook via mij en dan zorg ik dat het daar komt.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0