The art of goodness

Nummer 3 van 'The Art of Goodness' workshop. Als ik eenmaal bezig ben, ben ik niet meer te stoppen, ha,ha..

De quote komt uit een preek van Graham Cooke die ik afgelopen week luisterde over 'The practice of delight'. Ik vond hem mooi. Voor mij staat het hekje voor een keuzemoment, ga je mee op de weg van vreugde of blijf je op de 'weg van waar je dan ook maar bent'? Op het bordje aan het hek staat een zin uit het liedje 'A little longer' van Jenn Johnson. Ik vind dit een prachtig lied, de tekst spreekt tot mijn hart. Soms zijn we zo druk met rondhollen, stressen, dingen op eigen kracht doen, terwijl God ons vraag om 'simply' bij Hem te zijn. Mooi!

Het schilderijtje heeft een plekje gekregen op d wc waarop Simon vroeg: 'hebben we nu ook al plee-art?' 

Reactie schrijven

Commentaren: 0