Move

I'm about to move :-) Vrijdag was het een half jaar geleden dat ik mijn Facebook Pagina maakte om te kijken of er mensen waren die eventueel mijn werk zouden willen kopen en/of workshops zouden willen volgen. Ik had nooit durven dromen dat het zo'n vlucht zou nemen. Ik geniet met volle teugen! Ondertussen groei ik uit mijn kamertje van nog geen drie bij drie met drie deuren. Dus ik ga verhuizen! Een deurtje verder naar onze voormalige garage, nu nog in gebruik als 'van alles wat' ruimte. Ik krijg hierdoor twee keer zoveel ruimte en twee deuren minder, ha, ha. Binnenkort gaan we een bezoekje brengen aan de Ikea, want ik heb mijn ook laten vallen op een tafel van bijna drie meter lang. Maar eerst moet er intern nog het e.e.a. verhuist worden :-) Keep you posted!

Reactie schrijven

Commentaren: 0