Samenwerkingskunst

Kwam deze week een leuk idee tegen op de blog van kunstenares Alissa Burke. Zij schreef een stuk over het samen creëren met je kinderen. Op de foto's was een groot doek te zien waar ze samen met haar tweejarige dochter aan werkte. Ik vond het een erg leuk idee en had ook nog zo'n groot doek staan. Het leek mij wel leuk om elke keer wanneer er wat verf over is van een project waar ik mee bezig ben dat er op te smeren en dat er dan langzaam een kunstwerk ontstaat. Alleen gaat het hier niet langzaam maar snel :-) Gisteravond kwam eerst jongste dame naar beneden, zij mocht samen met mij even een begin maken. Later kwam oudste dame naar beneden en ook zij mocht haar bijdrage leveren. Je raad al wat ze vanochtend wilden doen :-) Het ziet er al super leuk uit ons kunstwerk in wording!

(sorry voor de slechte kwaliteit van de eerst twee foto's, genomen met mijn telefoon)

Reactie schrijven

Commentaren: 0