Having fun!

Ik heb me wel vermaakt vanmiddag! :-) Heb een viertal achtergronden gemaakt voor de Her Story workshop. De volgende stap is 'adding texture' (kan ik eindelijk aan de slag met mijn nieuwe materiaal) en daarna moeten er nog portretten op natuurlijk. Leuk! 

 

In de derde achtergrond heb ik een stuk kadopapier verwerkt. Ik kreeg vorige week van Simon een kadootje <3, het tijdschrift 'Mollie Makes' en dat was ingepakt in dit papier. Leuk om zo een persoonlijke draai aan een achtergrond te geven.

p.s.: Ik had deze foto ook even geplaatst in de Facebook groep van de Her Story workshop en ik krijg de volgende reactie van de juf: "Danielle Daniel: Oh! LOVE LOVE LOVE! SO many luscious colors happening here! Could I share this photo (online) dear Chantal? What a thoughtful guy you have there... xo" Nou dat is nog eens leuk om te horen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0